Forum Discussion
Hej @jureksuper
Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Witam, mam dokladnie ten sam problem. Od wczoraj od godziny 19 nie mogę "wejść" do WebApp...wszędzie info "już wszystko działa" a zalogować się nie można. Wczoraj po 19 udało mi się wejść do aplikacji na koncie xbox (którego już nie mam - konto odłączyłem w EA - usunąłem powiązanie) i próbując zalogować się czy to z użyciem maila do konta EA czy konta Playstation - "sorry login unavailable, we are currently having troublw with login services...". Możecie to ogarnąć i nie robić ludzi w balona "all is fixed now"?
- EA_Kuba8 months ago
Community Manager
Hej @JJ_Joe_PL
@JJ_Joe_PL napisał/a:
(...) Wczoraj po 19 udało mi się wejść do aplikacji na koncie xbox (którego już nie mam - konto odłączyłem w EA - usunąłem powiązanie) i próbując zalogować się czy to z użyciem maila do konta EA czy konta Playstation - "sorry login unavailable, we are currently having troublw with login services...". (...)
Czy przed usunięciem powiązania ustawiłeś preferowaną platformę Web App?
Rozłączanie kont EA i konsolowych może mieć wpływ na Twój dostęp do aplikacji Web app i Compaion app.
https://help.ea.com/pl/help/account/unlink-gaming-accounts-from-ea-account/#risks
- JJ_Joe_PL8 months agoNew Traveler
@EA_Kuba nie mialem takiej mozliwosci, automatucznie laczylo mnie z kontem xbox, pomimo tego, ze np web app 24 dzialal juz na koncie ps5. Po zalogowaniu do web app 25 nie mialem opcji zmiany na konto z PS5
- EA_Kuba8 months ago
Community Manager
Hej @JJ_Joe_PL
Ustawienie domyślnej platformy należało wykonać przed rozłączeniem konta konsolowego i EA.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 3 hours ago
- 6 hours ago
- 6 hours ago