Forum Discussion

Jareczek1995's avatar
6 months ago

Wyłączanie gry po uruchomieniu

Dzień dobry

Gra po uruchomieniu wyłącza się po 20-30 sekundach całkowicie , odinstalowanie ea app , odinstalowanie gry , sterowniki nic nie działa.
Proszę o pomoc, dodam że gra wraca do pulpitu 

40 Replies

• Panowie u mnie poszło . Support danego modelu sprzętu,  pobranie wszystkich aktualizacji u mnie gamming hub. Potem Pobranie jeszcze raz ea apple na pulpit ale nie odinstalowywać ani fify ani apki . Po pobraniu sterowników itd wejść w pakiet instalacyjny ea apple i nacisnąć napraw , potem wejść w ea apple potem biblioteka kropki i napraw , uruchom sprzęt od nowa i poszło. 

Pozdro

• Postawiłem system od nowa. Zainstalowałem steam'a, pobrałem grę i przy pierwszym uruchomieniu gry dałem ea app się samemu zainstalować i poszło.

Gra śmiga, wyłączałem i włączałem już x razy.

• Mi pomaga wyłączenie karty sieciowej, następnie włączenie gry (wtedy odpala się normalnie), i ponowne uruchomienie karty siecowej.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Cześć wszystkim, dzięki za Wasze zgłoszeni i przesłane pliki DxDiag. 

Podobnie jak w tym wątku w plikach DxDiag widzę, że gracie na laptopach HP Victus. Zauważyłem w Waszych raportach błędy związane z:

Podpis problemu:
    P1: SECOCL64.exe

Jest to aplikacja powiązana z Waszymi sterownikami dźwięku. Sprawdźcie proszę czy problem będzie pojawiał jeśli sterowniki te zostaną ponownie zainstalowane. Dodatkowo z racji tego, że aplikacja usługa SECOCL64.exe jest wykorzystywana do ulepszania dźwięku sprawdźcie czy problem będzie pojawiał się po jej wyłączeniu lub odinstalowania aplikacji. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Hej @JutroBedziFutro 

Jeśli nie ma możliwości wyłączenia/odinstalowania tej aplikacji z poziomu aplikacji HP, to spróbuj ją wyłączyć poprzez:

1. Naciśnij jednocześnie przycisk Windows + R

2. W oknie uruchom wpisz services.msc

3. Na liście usług znajdź SECOCL64.exe i wybierz "Stop/Zatrzymaj"

Instrukcje odnośnie ponownej instalacji sterownika dźwięku znajdziesz w punkcie 6 w linku poniżej:

Rozwiązywanie problemów z dźwiękiem w systemie Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,232 PostsLatest Activity: 5 minutes ago