Forum Discussion

Dominica09PL's avatar
Dominica09PL
Seasoned Newcomer
7 months ago
Solved

Wyrzuca grę do pulpity przy próbie wejścia do Ultimate Team.

Przy próbie uruchomienia trybu Ultimate Team grę wyrzuca do pulpitu. Problem pojawia się co kilka dni a dzisiaj po zagraniu kilku meczów nie mogę wejść do trybu Ultimate Team. Czekam na jakieś sugestie w kwestii rozwiązania tego błędu. P.S. Chciałbym zaznaczyć że z wejściem do innych trybów takich jak tryb kariery czy pojedynczego zawodnika nie mam problemu.

• Hej @Dominica09PL 

Sprawdź czy uda Ci się roegrać spotkanie, jeśli najpier utworzysz zupełnie nowy skład i skorzystasz z innej formacji niż dotychczas. Nowy skład utwórz z poziomu Web App lub Companion.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @Dominica09PL 

Sprawdź czy uda Ci się roegrać spotkanie, jeśli najpier utworzysz zupełnie nowy skład i skorzystasz z innej formacji niż dotychczas. Nowy skład utwórz z poziomu Web App lub Companion.

• Dominica09PL's avatar
    Dominica09PL
    Seasoned Newcomer
    7 months ago

Dziękuję za sugestie. Udało mi się usunąć składy przez webapp i utworzyłam pusty. Potem zalogowałam się do trybu UT w grze i zaczęło działać. Dzięki jeszcze raz., buziaczki wysyłam😘😘😘

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,438 PostsLatest Activity: 55 minutes ago