Forum Discussion

Cizu89's avatar
1 year ago

Wyrzucanie z gry po próbie wejścia do ultimate team

Witam. Od wczoraj mam problem z grą. Podczas próby wejścia do Ultimate Team wyrzuca mnie do ekranu głównego konsoli. 3 razy odinstalowałem i zainstalowałem grę ale to nie pomogło. Do aplikacji Companion również nie mogę się zalogować. Czy jest jakiś sposób na pozbycie się tego problemu?

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Cizu89 

Na start wykonaj zimny start na PlayStation lub Xbox.  Dodatkowo wyloguj się a następni ponownie zaloguj do konta PSN lub Xbox (upewnij się najpierw, że pamietasz hasło do swojego profilu). 

Następnie sprawdź czy możesz się zalogować do Web App oraz Companiion. Jeśli tak, utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie 
  • foltek01's avatar
    foltek01
    1 year ago

U mnie dokładnie ten sam problem, ale w apce wszystko działa, również problem pojawił się wczoraj wieczorem w XBOX

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

@foltek01 czy udało Ci się utworzyć w apce nowy aktywny skład według powyższych wskazówek?

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 months ago
1,704 Posts