Forum Discussion

bercik1661x's avatar
5 months ago

wyrzucanie z gry po wejsciu do UT EAFC 25

Dlaczego wyrzuca mnie do pulpitu (gram na PC) po wejsciu w zakladke ULTIMATE TEAM? Inne tryby online jak kluby itd działają bez zarzutów a kiedy tylko klikne UT to po chwili ładowania wyrzuca gre do pulpitu. Próbowałem "naprawić" grę z poziomu steama ale nic to nie daje... kiedy można spodziewać się jakiejś naprawy tego błędu? 

Dodam jeszcze że 3x pobierałem grę od nowa.

6 Replies

• Mam tak samo, wszystko było dobrze do startu oficjalnego EA FC 25 - przed premierą grałem bez problemu. Teraz wyrzuca mnie do pulpitu jak wejdę w UT, a do tego zauwazyłem że nia ma szans na zmianę ustawienia czestotliwosci odświeżania - stałe 60hz ( w ząłaczeniu screen). Wgrywałem sterowniki, naprawiałem grę z poziomu apki ea play, ścianałem grę od nowa i nic. Błąd nadal występuje. Inne gry z EA działaja bez problemu. 

• Ja mam tak samo i nawet jak wchodzę na Web App to nie mogę bo pokazuje że jestem już zalogowany.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,129 PostsLatest Activity: 18 hours ago