Forum Discussion

hatfu3's avatar
hatfu3
Seasoned Newcomer
25 days ago

Wyrzucanie z meczów online (PS5)

Witam od wczoraj borykam się z problemem a mianowicie chciałem sobie zagrać eliminacje do FC jak co weekend. Ale z 3 meczów eliminacyjnych mnie wyrzuciło. Podczas załączania meczu wszytko było dobrze ale gdy skład przeciwnika się ładował a następnie miało być już przejście do zaczęcia gry od środka , wtedy gra się zamyka i pokazuje błąd. Gdy odpalam sobie mecz w Squad Battles wszystko śmiga ale gdy to jest np mecz w Rivals lub Fut Champions moja gra się zamyka i pokazuje błąd co zrobić? czy ktoś z was miał już taki problem ? 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej hatfu3 

Warto przetestować grę z nowym aktywnym składem, do którego nie włożycie kart EVO, ani tych z pierwszego składu. 

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,396 PostsLatest Activity: 8 hours ago