Forum Discussion

Kupka_Fut's avatar
8 months ago

Wyrzucenia z meczu podczas gry w ea fc 25

Witam. Otoz mam problem w grze ea fc25 na xboxie series s, poniewaz nie wazne jaki gram mecz w 80% meczach wyrzuca mnie z meczu i wystepuje na ekranie komunikat “ utracono polaczenie z serwerami ea i pisze zeby przejsc na strone ea.com/unabletoconnect

“   na stronie robilem praktycznie wszystko co tam pisze zmienialem w ustawieniach sieci na konsoli DNS , restartowalem konsole do ustawien fabrycznych. I nic nie pomoglo, nie wazne jaki to mecz czy division rivals czy fut champions czy squad battles zawsze wyrzuca. Nie po to kupowalem gre za ponad 400 zł zebym nie mogl w nia grac. Wiec zwracam sie do was z zapytaniem co moge zrobic zeby to naprawic. Jakosc polaczenia mam oceniona na stronie ea na 94/100 jakby to bylo wazne. Prosilbym o pilna odpowiedz!

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @Kupka_Fut 

Dzięki za Twój post oraz listę kroków, które masz już za sobą.

Proszę przetestuj jeszcze czy nowy skład utworzony w EA FC 25 lub gra na innym profilu Xbox, również prowadzi do tej samej sytuacji.

• A to nie bedzie tak ze jak bede gral na innym profilu xbox to nie bede mial juz skladu tamtego? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    8 months ago

Na nowym koncie byłby nowy skład - jednak to nie jest rozwiązanie,  lecz test mający dostarczyć dalszych wskazówek i pomóc w eliminacji możliwych przyczyn błędu.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    8 months ago

@0712046 sprawdź czy zgodnie ze wskazówką podaną przez grzegorzlisek TUTAJ, zmiana formacji wpłynie na możliwość rozegrania spotkania. Upewnij się także, że w nowym składzie nie masz zawodników/ zawodniczek z poprzedniego.

• 0712046's avatar
    0712046
    8 months ago
    @EA_Kalina Ale tutaj chodzi nawet o fakt że będąc tylko zalogowanym po kilkunastu minutach mnie wyrzuca A połączenie internetowe jest bardzo dobre

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,466 PostsLatest Activity: 10 hours ago