Solved
Forum Discussion
1 year ago
Od tygodnia nie jestem w stanie zagrać w grę za którą zapłaciłem, a EA udaje że nie widzi problemu. uciekły mi juz nagrody za division rivals, a za chwilę ucieknie mi też fut champions bo nie mogę zagrać i wygrać żadnego meczu. Jeszcze wchodzę codziennie do gry z nadzieją że sie naprawiło, ale nie. Z każdym dniem jest coraz gorzej a EA nic z tym nie robi
UNLUCKYo0o
1 year agoNew Traveler
@szymekkuczo ciesz siee ze od tygodnia.. Ja od prawie dwoch miesiecy mam taki delay ze wygrywam tylko z jakimis jaśkami. Kazdy mecz to walka z opoznieniem a nie z przeciwnikiem.. na poczatku bylem prawie w drugiej dywizji a teraz w 4 ledwo mi sie udaje byc plus w lidze weekeendowej moje max 9/10 winoow zmienilo sie na 5/6... przez ostatnie dwa miesiece cieeszyłem sie gra tylko przez 3 dni kiedy gra chodziła idealnie bo jedno ustawienie pomogło po czym nagle samo przestało działac xD
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 months agoCommunity Highlights
- Wojtula_218 months agoNew Novice
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager