Forum Discussion

lukash1987_b's avatar
lukash1987_b
Seasoned Newcomer
2 days ago

ZMIANA PŁYNNOŚCI GRY

Niech ktoś mi to wytłumaczy co jest nie tak z tą grą. Po kilku latach zdecydowałem wrócić do Fify w sumie teraz Fc. I co mnie przekonało żeby w nią grać?  Normalna płynność rozgrywki. Więc rozpocząłem przygodę fc. Gra chodziła płynnie od div 10 do 4 w między czasie zdarzało się że kupiłem coś w sklepie. Piłkarze wczasie meczu zachowywali się normalnie wykonywali zwody biegali wszystko było ok. Ale po pewnym czasie przestałem cokolwiek kupować tylko bawić się grą. I co się stało?? Gra zaczęła bawić się mną. Gracze przestali biegać. Połowa podań leci w innym kierunku niż podaję. Zwody piłkarzy nie są rejestrowane. Gra w tej chwili nie jest grywalna. Resetowałem router. Otwierałem porty. Dmz. Nic nie pomaga. A wszystko zaczęło się jak kilka meczy pod rząd wygrałem z dużą przewagą w 3 lidze i brakowało 1 mecz do 2. Teraz wszystko prawie przegrywam bo gra jest nie grywalna. Piłka czasem po podaniu ledwo się turla. A przeciwnika zespół lata z podwójną prędkością. Jeśli dalej nic się nie zmieni i gra dalej będzie miała tak duże problemy z opóźnieniem będę zmuszony ponownie zrezygnować z tej gry. Gram na Ps5 crossplay off. Internet światłowodowy Telenor 500 Mb/s. Gram w fc25 w Norwegii i najczęściej łączy mnie na serwer w Helsinkach bo pełno tam graczy z Rosji. Jeśli ktoś ma rozwiązanie co mogę zrobić żeby gra ponownie miała normalną prędkość to poproszę o pomoc. Bo w tej chwili mam wrażenie że poprostu gra szuka mi rywali gdzieś dalej i mam duże opóźnienia. Ale niestety podczas wyszukiwania meczu pokazuje 24 pingu do 42 pingu więc wszystko powinno być ok.

[Moved to FC 25 PL - CM]

No RepliesBe the first to reply

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,213 PostsLatest Activity: 2 hours ago