1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager9 months agoHej libier356 Czy możesz nam powiedzieć bardziej szczegółowo jakich błędów w grze doświadczasz?
EA_KubaCommunity Manager9 months agoHej libier356 Czy możesz nam powiedzieć bardziej szczegółowo jakich błędów w grze doświadczasz?
Recent Discussions96 Joan Garcia po ewolucji blokuje mnie od grania online na xbox series s Po Tym Jak Dałem Joan'owi Garcia 96 national pride ewoulcje "No Way Through" majac go w składzie po pokazaniu składu mojego i przeciwnika wyrzuca mnie I pisze że utracono połacznie próbowałem naprawi...javalin problem robilem wszystko co w internecie pisali i nic nie dziala... mam juz dosyc od 3 miesiecy gry nie moge odpalic ... to jest jakis zart, ze Wy ea cos wymyslacie i pozniej klient ma problem ktory sam musi...Błąd uruchomienia FC 26 Witam mam poważny problem z uruchomieniem gry FIFA 26 (EA SPORTS FC 26) na moim koncie EA. Po kliknięciu „Graj” w Steamie pojawia się okno startowe z paskiem ładowania, następnie EA App próbuje uruch...Problem z nabijaniem xp na pro clubs Gram na PS5 w EA SPORTS FC 26. Mój archetyp Magik jest na poziomie 85 i powinien awansować na 86, ale po każdym meczu (Rush i Kluby) pojawia się komunikat ‘Osiągnięto maks. poziom’ i nie dostaję AXP....Mniej tokenow Dzis jest 16.07 czyli czwartek dostalem od 230 tokenow futtis za malo w nagrodach ulepszonych z ligi 3 bylo napisane 500tokenow odbieram i dostaje 270 wszystko inne dostalem dobrze ten sam pick i ta ...