EA_KubaCommunity Manager4 months agoHej libier356 Czy możesz nam powiedzieć bardziej szczegółowo jakich błędów w grze doświadczasz?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 13 hours ago1,137 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 13 hours ago1,137 Posts
Recent DiscussionsOnly one fc fantasy card in fc points pack I opened on my account pack with guaranteed 2 fc fantasy cards, and i have only one. Its was Nnanozie 89. Whatbi can do now? Wygrana zaliczona jako przegrana. Po wygranym meczu w UT Champions 12-3 dostałem jakiś komunikat o serwerach ale myślałem że to ten sam co mam po DR i nigdy się nic nie działo, ale po kliknięciu "Ok" wyrzuciło mnie do menu gry i dost...Problem z grą podczas przerwy turniejowej Miałem taką sytuację, że klika moich zawodniczek narzekało na częstość gry. Była to końcówka sezonu i w lidze Premier Legue Women praktycznie od maja do czerwca nie było już meczów. Wszystkim tym zaw...Brak pucharów ligi Podczas gry w damskich klubach nie istnieje coś takiego jak puchar np. polski, angli etc. jest tylko tabela i liga mistrzów. Dlaczego? Brak męskich sędziów Podczas gry w trybie trenerskim grając mecze napotykałem sędziów płci żeńskiej i fajnie. Jednak teraz jak gram (już drugi sezon) w klubach żeńskich ani razu nie napotkałem męskiego sędziego. Uznaje t...