EA_KubaCommunity Manager3 months agoHej libier356 Czy możesz nam powiedzieć bardziej szczegółowo jakich błędów w grze doświadczasz?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago954 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago954 Posts
Recent DiscussionsBłąd gry w draft dla jednego gracza Gram drafta dla jednego gracza i wszedłem w grę jak w każdą inną i nagle wszyscy zawodnicy z drużyny przeciwnej zaczynają biec w prawy dolny róg swojej polowy i gdy jestem w poblizu to tylko jeden za...Brak możliwości zmian w trakcie meczu Ultimate Team mam problem ponieważ grając na PC nie da się zrobić zmian w trakcie meczu raz można raz nie zależy od spotkania nie wiadomo dlaczego przez to nie raz muszę zmęczonymi piłkarzami grać pełne 90 minut c...Companion + rivals Cześć, Od początku powstania w/w aplikacji nie mogę podejrzeć swoich osiągnięć w rivals, a w poprzedniej wersji normalnie działało. jest to celowe (tak ma być) czy jest to błąd? Fc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? Błąd gry Chciałem sprzedać karne Neto (uderzenie gromu) i przy sprzedarzy wyskoczyła mi informacja ze widełki sie zmieniły i nie moglem jej sprzedać to zresetowałem konsole i wchodze spowrotem w ultimate team...