izinho13New Rookie6 months agoBłędy ea Dostosowaliśmy postępy w zadaniu z powodu niezgodności z weryfikacją serwera. Co to ma być to ea daje serwery a nie ja
Recent DiscussionsBłąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...blokowanie podczas odbierania nagród sezonowych za każdym razem jak chcę odebrać nagrodę z osiągnięć sezonu , muszę uruchamiać grę od nowa. blokuje mnie w oknie odbioru. mam tak od dawana i nic z tym nie robicie ? za pewne nie tylko ja to mam. to ...Crash przy uruchamianiu gry!! Mam problem z uruchomieniem gry. Podczas uruchamiania występuje ten błąd. Grę mam pobraną poprzez Steam. Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi z tym problemem? Błąd przy wejściu do Klubów Po chwilowym ładowaniu pokazuje się komunikat "Nie można utworzyć awatara. System przekieruje cię do menu głównego". Raz na 5 razy uda się wejść ale po kilku kliknięciach znowu wywala do menu Rynek transferowy Kupiłem grę w grudniu 2025, zrobiłem zadanie z ewolucją ale system mi tego nie wczytał, pisałem do supportu 3 razy z tym problem, zostałem poinformowany że jeśli będę grać regularnie to rynek transfe...