izinho13Seasoned Novice4 months agoBłędy ea Dostosowaliśmy postępy w zadaniu z powodu niezgodności z weryfikacją serwera. Co to ma być to ea daje serwery a nie ja
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago1,167 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago1,167 Posts
Recent DiscussionsBrak Nagród z ostatniego sezonu premium fc26 Witam, raczej nie dyskutuje na forach ani nie zgłaszam błędów ale litości. Zakupiłem karnet premium w fc 26 na sezon 5 odebrałem nagrody ile mogłem do mojego poziomu. Ostatnie dni wbiłem ten 30lvl i...Zablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu Same Błędy !!! Myślałem że już bardziej nie da się zepsuć tej gry ? a jednak da się . Gra która jak miała nazwę FIFA , była super hitem , a teraz staje się z roku na rok coraz gorsza i żadne nowe rozgrywki tu nie ...Gra nie działa Od ostatniej aktualizacji nie mogę wejść w grę fc 26.Gra się uruchamia a gdy się skończy ekran startowy gra się wyłącza i przechodzi do ea appa. Przed aktualizacją wszystko normalnie działało a po ak...Karnet Sezon 5 Gram na PS5 i nie zostały mi przyznane w dalszym ciągu nagrody za Sezon 5 a dokładnie mówiąc paczki za poziom 27,29 i 30 (łącznie 8 paczek wymiennych wysoko Ovrl) a aktualnie wystartował nowy sezon d...