izinho13Seasoned Novice4 months agoBłędy ea Dostosowaliśmy postępy w zadaniu z powodu niezgodności z weryfikacją serwera. Co to ma być to ea daje serwery a nie ja
izinho13Seasoned Novice4 months agoKolejna łatka nic nie zmieniła w temacie a pracownicy ea mają to w **bleep**
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,175 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,175 Posts
Recent DiscussionsProblem z hackerami podczas ligi weekendowej Otóż podczas aktualnej ligi weekendowej natrafiłem na 2 hakerów w trakcie rozgrywki. Po wejściu do meczu nie miałem kontroli nad swoimi zawodnikami ponieważ haker zamroził mi piłkarzy używając do teg...Nie zalicza mi goli w turnieju meczów pokazowych obchodów urodzin fut Dlaczego nie zalicza mi goli jeśli z 4 rozegranych meczy w 3 strzeliłem gole zawodnikiem o ocenie 4 lub 5 ocenie sztuczek technicznych? W załączniku przesyłam zdjęcie mojego składu na dowód, tylko śr...Cheaterów ciąg dalszy Czy nasze kochane ea zacznie coś robić z pięknymi oszustami którzy freezują mecz w trakcie FC Champions? Nadmienie, że pomimo wygrywania 5:2, wyrzuciło Mnie z tego meczu z porażką i zniżką DNF. Wasz...Problem z grą Po ukonczonym meczu squat battle komunikat ze moje zadanie nie moze byc rozwiązane i po wygranym meczu **bleep** na to ze przegrałem 3:0 ktoś mi wytłumaczy o co chodzi bo raz sie zdążyło zrozumiałem ...Problem z graniem w tryb division rivals i fut champions Mam problem z wyszukiwaniem meczy w trybach division rivals i fut champions. Tryb draft online działa bez problemu więc to napewno nie wina nieaktywnego konta gamepass. Poniżej załączam zdjęcie prob...