diplomat7775Newcomer17 hours agoBig z naliczeniem punktów SP - do 10 000 maxBug z naliczaniem punktów SP. Cały czas wyświetla max 10 000 SP i dalej nie idzie. Zablokowane.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 48 minutes ago878 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 48 minutes ago878 Posts
Recent DiscussionsProblem Techniczny Witam serdecznie ogólnie mam problem z grą i a sport FC 26 od około tygodnia staram się z naprawą tego mam grę zainstalowaną na steam, gdy uruchamiam grę gra włącza się normalnie aż do momentu gdy w ...problem with evolution i can't use my evolution because it says it has expired but there are still 5 days left to use it Wyrzucane z gry Gra po rozpoczęciu meczu wyrzuca mnie do pulpitu po waszych "Naprawach" 20.11.2025 udało mi się zagrać 2 mecze UT(użyłem opcji Naprawy gry). Dziś 21.11.2025 ponownie usuwa mnie z gry. Problem był n...Granie meczy w torze przeszkód Wygrywam mecz w gautlecie i pod koniec meczu wywala mi serwery odisnalowałem gre i nadal nie dziala wiec nie wiem co zrobic Witam po nowej aktualizacji mam problem z input delay. W meczu FUT i Rivals opoznienie po paru minutach grania zaczyna byc coraz wieksze i sie nawarstwia. Nie po to wydaje 400pln zeby nie móc grać przez wasze błędy.