diplomat7775Newcomer2 months agoBig z naliczeniem punktów SP - do 10 000 maxBug z naliczaniem punktów SP. Cały czas wyświetla max 10 000 SP i dalej nie idzie. Zablokowane.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 17 minutes ago1,147 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 17 minutes ago1,147 Posts
Recent DiscussionsNie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...błąd przy rozpoczęciu gry podczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błąd Błąd rivals I Grałem mecz Rivals przegrywałem 2-1 w 20 minucie i przeciwnika wywaliło przez co mecz idę skończył i nie dostałem wina Nie zalicza bramek do zadania strzel bramkę niskim mocnym strzałem w 7 roznych meczach wydarzenia na żywo jeden narod mając w wyjsciowej 11. 8 niekupionych kart pilkarskich z Francji Puchar skrupulatności - brak zaliczonych meczy W pucharze skrupulatności nie zaliczą żadnego meczu. Zdarzyłem już wygrać ćwierćfinał a stan meczów dalej mam 0/10