Forum Discussion

fixURserversPLZ's avatar
fixURserversPLZ
Seasoned Novice
3 months ago

Brak premium season pass z wersją ultimate

Cześć, Użyłem EA Play Pass, aby grać w trybie wczesnego dostępu przez 10 godzin od 19. Następnie kupiłem Edycję Ultimate 27. Punkty FC pojawiły się od razu. Przepustka sezonowa premium jest zablokowana – mogę ją kupić za punkty FC lub monety, ale Edycja Ultimate miała być darmowa z przepustką sezonową premium. Próbowałem wielu rzeczy, wylogowywałem się i logowałem ponownie, wylogowywałem się z aplikacji towarzyszącej, usuwałem pliki z gry (zarówno na konsoli, jak i w chmurze), czyściłem pamięć podręczną konsoli, zmieniałem język gry (obecnie nie jest zlokalizowany na angielski). Nic nie działa, przepustka premium jest nadal zablokowana. Widziałem wiele raportów na ten temat i żadna z porad EA nie wydaje się działać u większości osób. Czy otrzymamy jakąś realną pomoc od EA? Zapłaciliśmy za to. Mój tag PSN to: EAplsFIXservers

2 Replies

• ptysska_'s avatar
    ptysska_
    Rising Newcomer
    6 days ago

Znaleźliście rozwiązanie dla tego problemu ? Dalej nie otrzymałem przepustki 

• Mam dokładnie ten sam problem, czy znalazłeś jakieś rozwiązanie?

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago
887 Posts