RatchedPLSeasoned Novice2 months agoBrak pucharów ligiPodczas gry w damskich klubach nie istnieje coś takiego jak puchar np. polski, angli etc. jest tylko tabela i liga mistrzów. Dlaczego?
Recent DiscussionsWrzucanie z serwerów po zakończonej rozgrywce Hej. Gram w ligę weekendową. Wygrywam mecz , a po zakończonym meczu wyrzuca mnie z serwerów i zaliczam porażkę. Czy mogę coś z tym zrobić? Gdzie to zgłosić, bo to nie jest taka pierwsza sytuacja? Ma...Problem z połączeniem z serwerami Football Ultimate team Ledwo kupiłem grę, zagrałem 3 mecze na boty w squad battle, próbując odpalić 4 po wyborze zawodników (zmianie przez czerwoną kartkę) i próby "przejścia" dalej wywala mnie z błędem jak w tytule. Efekt...Nie uruchamia mi się żaden mecz Nie grałem przez długi czas. Uruchomiłem grę i nie mogę uruchomić żadnego meczu. Gra się włącza normalnie, ale jak dochdozi do meczu to wczoraj wyskakiwał mi taki komunikat: Dzisiaj kilknąłem "...Zła ewolucja z karnetu. Witam odebrałem ewolucję z karnetu za poziom 20 miałem wybrać ewolucję pomocnika i jakimś przypadkiem odebrałem ewolucję napastnika czy jest jakaś możliwość zresetowania tego wyboru? Brak kontroli nad zawodnikami Z tej pseudo gry fc26 już nic nie będzie nie da się kontrolować te ludziki biegają jak chcą robią wrażenie jakby wszystko było zaaranżowane .buhaha co to ma być dziadostwo jak i cały ten syf z pseu...