Forum Discussion

xBartlomiej's avatar
xBartlomiej
Rising Newcomer
1 day ago

brak zwycięstwa

Grałem fut champions rywal wyszedł z meczu przy stanie 5-1 dla mnie,normalnie wyświetlił sie komunikat ze połączenie zostało przerwane itp, i później pokazał sie jeszcze jeden komunikat stan spotkania zostanie przedstawiony po wyjściu do ekranu głównego ultimate team czy cos w tym stylu. Po wejściu do menu nic sie nie pokazało a po wejściu do menu fut champions nie pokazuje mi tej wygranej.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 hours ago

Hej xBartlomiej​ 

Jeśli po powrocie do FUT Champions mecz nie widnieje ani jako wygrana, ani jako rozegrany, oznacza to, że wynik nie został zapisany po stronie serwerów. 

Kilka ważnych rzeczy do wyjaśnienia:

• wygrane nie mogą być ręcznie dodane
    • takie przypadki są zwykle traktowane jako niezakończony mecz, jeśli wystąpił błąd synchronizacji,
    • komunikat o „sprawdzeniu wyniku po powrocie do menu” pojawia się właśnie wtedy, gdy gra próbuje jeszcze zsynchronizować dane.

Sprawdź proszę, czy sytuacja się powtarza w kolejnych meczach. Jeśli problem będzie częsty, warto zaczerpnąć wskazówki z poradnika Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago
1,072 Posts