Duplikat ewolucji tej samej karty.
Siema!
Od początku gry tworzyłem sobie ewolucje Gabriela Silvy. Ostatnio wpadła mi ponownie jego karta i obu tych zawodników mogłem mieć w klubie. Jako, że tworze sobie srebrny skład brazylijczyków, to postanowiłem srebrną kartę wrzucić w ewolucje. Oczywiście żeby móc to zrobić, to musiałem dać na quicksell pierwszą kartę, bo inaczej wyskakiwał komunikat, że "ta karta jest już objęta ewolucją". Po skończeniu ewo postanowiłem przywrócić pierwotną wersję, bo liczyłem, że będę mógł mieć obie w klubie, jedna w jednym składzie, a drugą w drugim. Ku mojemu zdziwieniu wyskakuje mi info, że to duplikat... w takim razie skoro duplikat, to chciałem dać go do magazynu, ale wtedy wyskakuje błąd, który wyrzuca z FUT-a. Pomyślałem, że może problemem jest ta sama nazwa karty/eventu, więc wydałem 35k i niestety pomimo, że karty różnią sie opisem, to liczy je jako duplikat. W klubie często mam karty z ewolucji i ich np złote wersje i wtedy nie ma problemu, tak samo jak nie było z wersją srebrna i po evo Silvy. Da się obejść jakoś ten błąd? Ktoś ma pomysł na rozwiązanie?