wxjtekk78Rising Newcomer1 month agoEVO BUGEwolucja która nie dodała żadnych statystyk oraz playstayli jedyne co zmienila to OVERALL z 90 na 92IMG_1563.jpeg3.1 MBIMG_1561.png672 KBIMG_1562.png802 KBIMG_1564.jpeg2.8 MB
Recent DiscussionsSkrupulatność "Wyprawy narodów" Wykonałem dzisiaj wszystkie zadania Ameryki Północnej, natomiast w zadaniu Skrupulatność "Wyprawy narodów" - gdzie można dostać kartę Maradony - nie zaliczyło mi całej grupy. Czy to powszechny błąd ?...Nie działająca ewolucja Od wczoraj nie mogę użyć ewolucji na żadnym zawodniku. Mimo tego że mam ją w zakładce "Nagrody" i mogę użyć jej jeszcze 6 razy. Od wczoraj nic się nie zmienia. Mimo restartowania konsoli, routera, po...EA FC 26 wyrzuca czarne okno od kilku miesięcy i się crashuje Dzień dobry, od paru miesięcy mam problem z EA FC 26. Pokazuje się okno wczytywania, następnie na parę sekund kolejne - czarne okno. Rozwiązanie z usunięciem plików z folderu Local nie działa, bo po ...Brak nagród za FUT Champions Witam wczoraj zakończyłem fut champion 15 meczów. Przy odbieraniu nagród wyskoczył jakiś błąd i nagrody zniknęły Co robić? Brak możliwości wejścia w zadania sezonowe. Mam taki problem, że na PlayStation 5 nie mogę wejść w zadania sezonowe. Gra się wtedy craszuje. Nie ma możliwości wyjścia. Mam zablokowany ekran. Po restarcie gry nadal jest to samo. Nagrody z sezon...