Forum Discussion

Latek7331's avatar
Latek7331
Newcomer
2 months ago

Kłamstwo w WBC

Witam ea , ucze sie jezyka francuskiego wiec uzywam go rowniez w ea fc 26 . Wykonałem SBC o paczke hero 86+ jednak po wykonaniu go dostałem 86 max. Na załączonym zdjeciu widać ze pisze paczka 86+ moja nazwa ea to Latek7331 prosze o rekompensate

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Latek7331​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Świetny pomysł z uruchamianiem gry w języku którego się uczysz!

Niestety nie jestem w stanie dokładnie określić co mówi opis paczki, ponieważ nie znam na tyle języka francuskiego. 

Sugerowałbym, abyś pytanie zadał na naszej francuskojęzycznej tablicy - link. Będzie to również świetna okazja by dalej szlifować język. 😊

• Kowalitri's avatar
    Kowalitri
    Seasoned Adventurer
    2 months ago

Hahaha , gość  nagle zapragnął się uczyć języka francuskiego pewnie słowa w tym języku nie zna ale usłyszał info ze na francuskiej stronie jest błąd i paczki Hero zamiast maks 86 byl opis 86+ i zgrzał się jak kiełbasa na ciepło licząc że okaże się sprytny i zyska paczkę 86+ a byl to pewnie błąd opisu i tyle w temacie panie Latek , ale ucz się ucz dalej bo francuskiej to spoko język , szczególnie w wykonaniu kobiecym :D

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.774 PostsLatest Activity: 16 hours ago