wizzburn_71Newcomer8 months agoKupiłem fc26 na steam i gra nie chcę się uruchomićKupiłem fc 26 na steam , próbuje uruchomić grę i łączy mi się z EA app i za każdym razem na steam włącza się walidowanie plików( trwa ok 30min) i gry nie da się włączyć. Czy ktoś pomoże ?
Recent DiscussionsDziwny błąd w karierze Cześć, pisze bo nie znalazłem podobnego wątku. Grałem sobie karierkę i w lidze europy w dwumeczu miałem karne które wygrałem, wszystkie animacje po mecuz pokazywały mój awans do półfinału ale po powr...Ea anti cheat stuck so for the couple past days i cant open ea fc 26 its stays for 30s on starting javeling anti cheat and just closes returning me to ea app i tried everything i could find on the internet in windows ev...Ryzykowna gra Nie moge ukończyć zadania Ryzykowna gra, rozegrałem 3 mecze Rash , otrzymałem ewolucje , zrobiłem ją na złotej karcie , ukończyłem ją . Już nie mam tej ewolucji i zadanie też nie jest ukończone , co ...Problem with game Good morning. I'm having a small problem with FC 26. When I start playing online, i.e., seasons. I choose the French national team, and I play online with 10 players. For some time now, I've been mis...Skrupulatność "Wyprawy narodów" Wykonałem dzisiaj wszystkie zadania Ameryki Północnej, natomiast w zadaniu Skrupulatność "Wyprawy narodów" - gdzie można dostać kartę Maradony - nie zaliczyło mi całej grupy. Czy to powszechny błąd ?...