Jareczek1995Rising Rookie7 months agoNarody pre-season brakWitam , nie otrzymałem nagród za wykonane zadania pre-season . Jak sobie z tym poradzić ?
1 ReplyReplies sorted by Oldestoojxjbel3nncNewcomer7 months agonie otrzymalem paczek za granie w fc25!!!!
Recent DiscussionsProblem z połączeniem z serwerami Football Ultimate team Ledwo kupiłem grę, zagrałem 3 mecze na boty w squad battle, próbując odpalić 4 po wyborze zawodników (zmianie przez czerwoną kartkę) i próby "przejścia" dalej wywala mnie z błędem jak w tytule. Efekt...Działanie gamepada podczas gry Fut champions Witam w fut champions natrafiłem na gry gdzie mój pad przestał działać i pisze ze nie uczestniczę w grze i tak straciłem dwa winy zmiana pada podczas meczu też nie zadziałała. Żądam wyjaśnienia o c...Nie uruchamia mi się żaden mecz Nie grałem przez długi czas. Uruchomiłem grę i nie mogę uruchomić żadnego meczu. Gra się włącza normalnie, ale jak dochdozi do meczu to wczoraj wyskakiwał mi taki komunikat: Dzisiaj kilknąłem "...trafiłem dziś złotego mbappe Siema, miał ktoś podobny problem? Dzisiaj trafiłem zwykłego gold Mbappé, mimo że jego karta TOTS była podobno dostępna w paczkach. Z tego co wiem, jeśli specjalna wersja zawodnika jest w packach, to...Zła ewolucja z karnetu. Witam odebrałem ewolucję z karnetu za poziom 20 miałem wybrać ewolucję pomocnika i jakimś przypadkiem odebrałem ewolucję napastnika czy jest jakaś możliwość zresetowania tego wyboru?