Jareczek1995Rising Rookie11 months agoNarody pre-season brakWitam , nie otrzymałem nagród za wykonane zadania pre-season . Jak sobie z tym poradzić ?
1 ReplyReplies sorted by Oldestoojxjbel3nncNewcomer11 months agonie otrzymalem paczek za granie w fc25!!!!
Recent DiscussionsBłąd uruchomienia FC 26 Witam mam poważny problem z uruchomieniem gry FIFA 26 (EA SPORTS FC 26) na moim koncie EA. Po kliknięciu „Graj” w Steamie pojawia się okno startowe z paskiem ładowania, następnie EA App próbuje uruch...Zawiecha online Tak gra sie z cheaterami . Ps 5 . Oni graja bez problemu u mnie obraz trybun. Opoznienia na padzie . Brak reakcji Brak nagrody z fc hub, sezon 10 fc Brak nagrody z fc hub, sezon 10 fc, poziom 20 premium, nie mogę odebrać nagrody. Paczka 1x ewolucja oraz 3500 ps. Jak klikam odbierz mieli coś niby są dwa komunikaty nas zielono o odbiorze po czym w..."Cuda skrzydłowych" Zadanie z Okresu przygotowawczego: Trossard. Zadanie polega na strzeleniu 5 goli zawodnikiem o preferowanej pozycji LP na poziomie minimum Nowicjusz w Squad Battles. Gram na ps5. Używam różnych LP z preferowaną pozycją tj: Rashford, Ngumoha,...Sezony i punkty za wygraną Cześć, już któryś raz mam ten sam problem wygrałem kilka meczy i nawet jeden punkt z tego nie pojawili mi się w tabeli sezonu. Gram w trybie sezony FC 26