NeuriBBSeasoned Newcomer2 days agoNie zalicza zadań rozgrzewka TotyNie zalicza zadań w rozgrzewce Toty, mimo że strzeliłem bramkę w każdym meczu. Proszę o rozwiązanie problemu i dodanie brakującej zawartości.
4 RepliesReplies sorted by NewestFrypiX769Rising Newcomer1 day agoMi tez zatrzymalo sie na 7GrabbabRising Newcomer1 day agoMam to samo GrabbabRising Newcomer1 day agoMi zostało na 10 golach i zatrzymało sie...MYSTAH_23Rising Newcomer1 day agoU mnie dokładnie tak samoWygrałem już co najmniej 8 razy w wyzwaniu "win6" zatrzymało się na 5/6 i nie zalicza w ogóle zwycięstw.Naprawcie to proszę i dodajecie mi to czego nie zaliczyło.
MYSTAH_23Rising Newcomer1 day agoU mnie dokładnie tak samoWygrałem już co najmniej 8 razy w wyzwaniu "win6" zatrzymało się na 5/6 i nie zalicza w ogóle zwycięstw.Naprawcie to proszę i dodajecie mi to czego nie zaliczyło.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 39 minutes ago1,025 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 39 minutes ago1,025 Posts
Recent DiscussionsTryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Niesprawiedliwy ban Ostatnio wróciłem do handlu w FC26. Miałem na rynku transferowym około 15/20 kart IF Tijjani Reijnders 87 kupionego gdy kosztował około 150/200 tysięcy. W celu odblokowania środków postanowiłem sprz...Problem z padem Problem z padem od ps 5 po podłączeniu do PC pad działa normalnie wszystko super w szybkim meczu też natomiast jak dojdzie do gry w rivals lub fut champions pad nagle nie reaguje na żaden ruch . Gra...Brak możliwości zapisania składów Gram na Xbox Series X. Po zmianie składów w opcjach gry (ustawienie drużyny, transfery klubowe) i ponownym włączeniu gry zawsze następuje automatyczny powrót do składów domyślnych. Niezależnie od teg...Błąd na rynku transferowym Cześć, Mam problem z kartą (Müller 89), którą wylicytowałem dzisiaj rano, dosłownie chwilę przed rozpoczęciem przerwy technicznej serwerów. Sytuacja wygląda tak: Aukcję wygrałem, monety (285k) zost...