NeuriBBSeasoned Newcomer3 days agoNie zalicza zadań rozgrzewka Toty Nie zalicza zadań w rozgrzewce Toty, mimo że strzeliłem bramkę w każdym meczu. Proszę o rozwiązanie problemu i dodanie brakującej zawartości. Show More
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 34 minutes ago1,030 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 34 minutes ago1,030 Posts
Recent DiscussionsBrak nagród z FC HUB Mimo że odebrałem wszystkie nagrody z karnetu sezonowego to w moim ekwipunku brakuje kart np Havertz Voller De Rossi. Mam je jako odebrane ale nigdzie ich w kartach nie ma. Myślałem że błąd się napra...Tryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Złota Pajor z paczki podczas eventu TOTY napastników Witam. Otworzyłem przed chwilą paczkę w aplikacji Companion, do końca nie wiem jaką konkretnie i trafiłem z niej złotą Ewę Pajor. Wszystko byłoby okej, ale trwa event TOTY i w paczkach występuje Ewa ...POTM Lamine Yamal Witam, zrobiłem segment sbc (skład 86) o Wilson flashback, lecz nie dostałem wyświetlonej wcześniej nagrody Yamal potm oraz paczki. Sbc zostało wysłane o godzinie 19:20. Liczę na zwrot karty oraz pac...WBS Sophia Wilson Witam, wykonałem jeden z 15 składów wyzwania, dokładniej chodzi o skład 86 gdzie nagrodą miał być zawodnik miesiąca La Liga Lamine Yamal. Niestety nagroda nie została dodana do mojego klubu. Jak może...