Forum Discussion

Re: Opóźniona rozgrywka w trybie FUT

Steam/Pc 

Podczas meczów w division rivals robi się opóźnienie i nic nie mogę zrobić, idealne połączenie internetowe, w każdym innym trybie działa perfekt, ale rivals to dramat, opóźnienie się robi jak by pad był bardzo spóźniony… ktoś pomoże ? Ea pomoże ?

8 Replies

• KobraBiceps's avatar
    KobraBiceps
    Seasoned Traveler
    3 days ago

Siemanko ja z moim ziomkiem mieliśmy podobny problem. Niby pisze, że ping spoko itp, ale ja w to jakos nie chciałem wierzyć. Użyłem vpn na warszawe  i nagle problem zniknął nie wiem jakim cudem, ale nie mam już żadnych lagów, trochę się czuje jakbym na cheatach grał bo część oponentów z którymi gram dalej ma lagi. Totalna kpina to jest. Wątpie że komuś z was będzie sie chciało inwestować hajs w vpn (ja używam do innych rzeczy głównie). To jest jedyne rozwiązanie jakie udało mi się wykminić.

• AugustoMorales's avatar
    AugustoMorales
    Seasoned Novice
    4 days ago

Przez cały weekend nie mogłem zagrać rivals ani ligi weekendowej, gdyż notorycznie był slow gameplay i imme anomalia. Squad Battles jeszcze jako tako chodziło, ale były spowolnienia. I najlepsze, dlaczego te same anomalia są w karierce choćby nawet? SKORO JEST TO TRYB OFFLINE

Dzisiaj rozegrałem ligę weekendową rano od godziny 4:00 do 7:15 i co? IDEALNY gameplay, gładki, czysty bez żadnych anomalii, spowolnień, lagów, przycięć. 

Czyli to w końcu nie chodzi o ustawienia bo te są już tak wyżyłowane poprzez wszystkie solucje i poradniki, tylko to serwery są problemem. Na to wygląda 

NAPRAWCIE W KOŃCU TO DZIADOSTWO 

• g3tconnect's avatar
    g3tconnect
    Rising Novice
    4 days ago

ludzie przestali pisać bo i tak nikt z tym nic nie robił oprocz dawnia rad które nic nie zmieniały

• Dellivicius's avatar
    Dellivicius
    Seasoned Novice
    4 days ago

Na PC mam podobnie. raz gra się odpala bez problemu i mogę rozegrać kilka meczy w trybie kariery, natomiast innym razem zaczyna się wszystko ciąć już w menu. Nic z tym nie zrobisz. przerobiłem wszystko co podpowiadają użytkownicy. Irytujące jest to, że takie GTA V śmiga na najwyższych ustawieniach i żadnych lagów, zacinania się czy crashów. Wina leży po stronie EA i na razie nic nie zmienia się w tym temacie. Może jestem naiwny ale łudzę się, że pracują nad naprawą tego i wkrótce wyjdzie konkretna aktualizacja... 

• nobelmant's avatar
    nobelmant
    Newcomer
    5 days ago

Witam czy ma ktoś podobny problem i może sobie z tym poradził ?

• PavleeQ's avatar
    PavleeQ
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Witam, widzę, że od 2 dni nikt nie pisze o zacinaniu sie gry na PC? Działa już?