Forum Discussion

Wookas1103's avatar
Wookas1103
Seasoned Newcomer
2 months ago

Opóźnienie

Witam 

Podczas meczów w trybie rivals odczuwam opóźnienie między padem a grą. Przez pierwsze 10 minut meczu wszystko wydaje się okej ale nagle wyczuwam opóźnienie między sterowaniem na padzie a ruchami zawodników. Opóźnienie to zwiększa się z każdą minutą w meczu co powoduje po chwili grę niegrywalna ponieważ opóźnienie dochodzi do 5 sekund jak i nie więcej. Miał ktoś podobny problem i udało i mi się go rozwiązać? Dodam też że nie ma różnicy czy pad jest podłączony bezprzewodowo czy przewodowo. Ustawienia grafiki są najniższe. Ustawienia wyświetlacza to pełny ekran, 120 Hz, bez limitu fps (ta wartość zmieniona nic nie pomaga), vsync wyłączony. 

3 Replies

• LucasTee23's avatar
    LucasTee23
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Mam ten sam problem, żaden z "genialnych" sposobów podawany na tym forum niestety nie działa. Kupno fc26 to była najgorsza decyzja. Gra online jest nie grywalna. Z problemem męczę się od ponad tygodnia (problem zaczął występować w moim przypadku od czasu ostatniej aktualizacji).  Także niestety nie liczył bym na pomoc techniczną.

• KobraBiceps's avatar
    KobraBiceps
    Seasoned Traveler
    2 months ago

Siemanko ja z moim ziomkiem mieliśmy podobny problem. Niby pisze, że ping spoko itp, ale ja w to jakos nie chciałem wierzyć. Użyłem vpn na warszawe  i nagle problem zniknął nie wiem jakim cudem, ale nie mam już żadnych lagów, trochę się czuje jakbym na cheatach grał bo część oponentów z którymi gram dalej ma lagi. Totalna kpina to jest. Wątpie że komuś z was będzie sie chciało inwestować hajs w vpn (ja używam do innych rzeczy głównie). To jest jedyne rozwiązanie jakie udało mi się wykminić.

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.771 PostsLatest Activity: 4 hours ago