Forum Discussion

Kccjn18's avatar
Kccjn18
Seasoned Newcomer
1 month ago
Solved

Błąd w fut champions

Otóż chcąc zagrać mecz  w fut champions o ok 1;40 połączyło mnie z kimś po czym ekran zrobił się czarny a muzyka grała dalej. Po ok minucie niby miał ruszyć mecz było pokazane że aresenal gra przeciwko arsenal i wywaliło mnie z gry do menu głównego i ponownie się zalogować musiałem do UT i wracając mam informację że wyszedłem z meczu że dostanę mniej coins itp… ogarnijcie to.. zabraliście mi jeden mecz w fut champions liczę na rekompensatę w postaci jakieś paczki czy FP na nowy karnet.. posiadam filmik z tego wydarzenia 

• Hej Kccjn18​ 

Nie mamy możliwości dokonania zmiany wyniku meczu/ statystyk gry.  Jeśli pojawił się czarny ekran i gra wróciła do menu, to znaczy, że Twoja sesja nie zapisała poprawnie startu meczu i system automatycznie potraktował to jako przerwanie gry.

Aby uniknąć takich sytuacji w kolejnych meczach – odśwież całą sesję, czyli zamknij FC, wyłącz konsolę na około 3 minuty i w tym czasie zrestartuj router.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Kccjn18​ 

Nie mamy możliwości dokonania zmiany wyniku meczu/ statystyk gry.  Jeśli pojawił się czarny ekran i gra wróciła do menu, to znaczy, że Twoja sesja nie zapisała poprawnie startu meczu i system automatycznie potraktował to jako przerwanie gry.

Aby uniknąć takich sytuacji w kolejnych meczach – odśwież całą sesję, czyli zamknij FC, wyłącz konsolę na około 3 minuty i w tym czasie zrestartuj router.

• Kccjn18's avatar
    Kccjn18
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

No niezbyt rozwiązane bo to nie był mój indywidualny problem. Grając z ziomkiem na discordzie który mieszka we Frankfurcie w tym samym momencie go potocznie mówiąc „ wywaliło” z gry i miał identyczną sytuację jak ja . Więc to nie leży problem po mojej stronie. Także sesja sesja problem z grą był ale że wyrzuca mnie ze spotkania przez problem GRY i tym samym zabiera mi możliwość wbicia wyższej rangi to słabo . Wiem że nie ma możliwości zmiany wyniku meczu. Ale tego rywala nawet nie było XD jak się połączyłem było pokaże że gość gra sam ze swoim składem mam zdj  i nagranie  z tego ale nie wiem jak to udostępnić wam w odpowiedzi bo jak klikam w wiadomość od jakiegoś hindusa to on twierdził że mi chodzi o fife mobile i żebym przesłał więcej zdjęć. I w moich sprawach nie mogę nic tam przesłać czy odpowiedzieć. Paczka czy coś była by ok rekompensata. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago
1,012 Posts