Forum Discussion

Arka4diu5's avatar
Arka4diu5
Rising Newcomer
2 days ago

Po meczu wywalenie z gry

O około 18:39 czasu Polskiego zakończyłem grać mecz ligi srebrnych supergwiazd światowego tourne 2, który zakończył się wynikiem 7:0 dla mnie. Po meczu pojawił mi się błąd o nazwie "nie można odświeżyć.." i wyrzuciło mnie z Ultimate Team mimo, że moje połączenie było dobre - po zalogowaniu ponownie dostałem informację, że rozliczyłem się celowo i za to zostanie mi policzone NJU do monet. Tylko to gra nie potrafiła zapisać wyniku spotkania i przez to nie dość, że wykorzystana została mi jedna próba z tego turnieju to po tej wygranej powinienem odblokować inne nagrody z zadań związanych z turniejem, a tak nie mam nic i zabraną próbę gry.. 

Dodam, że dzięki temu zapisowi odblokowałbym trzy podzadania z zadań - gole w 20 meczach,10 wygranych. W ten sposób zabieracie mi szansę na uzyskanie wszystkich nagród z tego turnieju...

Oczekuję od Was jakiejś rekompensaty bo to jest nie możliwe aby nie móc zapisać wyniku zakończonego spotkania...

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.771 PostsLatest Activity: 4 hours ago