allaboutNinjasNewcomer20 hours agoPo wygranym meczu w fut Champions wyrzuciło mnie z meczu,Oddajcie mi moje 2 mecze w fut champions
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 33 seconds ago806 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 33 seconds ago806 Posts
Recent DiscussionsProblem z listą transferową Cześć mam problem bo po odblokowaniu rynku transferowego i odczekaniu tygodnia cały czas mam problem z tym że jak gram na konsoli to nie mogę nikogo kupić tylko na telefonie a nie mogę żadnego zawodn...Wynik Meczu „Po wygranym meczu w FC Champs wyskoczył komunikat, że muszę wrócić do menu. Mecz się nie zaliczył. Proszę o sprawdzenie logów i ocenę połączenia — wynik był zwycięski.” Nie zaliczenie La Roccia Witam, mam następujący problem. Staram wykonać w/w zadanie UT / Sezonowe / La Roccia. Mam taktykę 4-2-4 Najpierw na LO i PO dałem dwie karty z Italii i nie zaliczyło mi, mimo iż ukończyłem zwycięski ...Stracona wygrana w UT Chempions „Po wygranym meczu w FC Champs wyskoczył komunikat, że muszę wrócić do menu. Mecz się nie zaliczył. Proszę o sprawdzenie logów i ocenę połączenia — wynik był zwycięski.” Błąd rivals Zagrałem sobie kilka meczów w karierze wróciłem do ultimate team kupiłem coś z rynku transferowego i odpaliłem sobie sesję rivals pierwszy mecz i taka sytuacja czarny ekran widzę tylko wynik i mapkę ...