Swenikk
9 days agoNewcomer
problem z Rivals
Witam od kilku meczy nie mogę ruszać się żadnym zawodnikiem, na squad czy trybach jednoosobowych wszystko gra. Mam pomarańczowy kursor nad zawodnikiem i nie moge z nim nic kompletnie zrobic!!!!
Witam od kilku meczy nie mogę ruszać się żadnym zawodnikiem, na squad czy trybach jednoosobowych wszystko gra. Mam pomarańczowy kursor nad zawodnikiem i nie moge z nim nic kompletnie zrobic!!!!
Sprawdź inny port USB, ja mam 2 zwykłe i 2 niebieskie(jak wiadomo inny kolor inna szybkość). Te niebieskie u mnie nie działają, tylko te zwykle czarne. Dokładnie chodzi mi o to, że jak podłączę pada pod niebieski to poruszanie się w menu padem działa, wybieranie strojów i wejście do meczu też, ale później już nie. Z czarnym USB, wszystko działa.
Dodam, że ta sytuacja jest tylko w naszej wspaniałej EA FC 26, w każdej innej jak podepnę pod niebieski pad działa bez zarzutu.
Hej Swenikk
Czy po zrestartowaniu sesji gry oraz ewentualnej naprawie plików FC 26 udało Ci się przywrócić rozgrywkę do wcześniejszego stanu?
Tak, czego tutaj nie rozumiesz. W Afryce dzieci głodują, a tobie się nie chce tylko instalować starych sterowników. Dzieci z Afryki chciałyby mieć takie problemy jak ty. Jaja se robię, ale jak życie z tą grą pokazuje EA tego nie naprawi, a zamiecie tylko pod dywan. Wam się znudzi pisanie tego na forum, a im nadal zostaną gracze z konsol. Za 3 dni minie miesiąc odkąd jesteśmy beta testerami. Ale tak na logikę, skoro oni mają 12 miesięcy cyklu na stworzenie nowego numerka EA FC i naprawa takiego błędu zajmuję im już miesiąc. To oni większość rzeczy muszą kopiuj wklej robić. Teraz się nie dziwie, że menu jest takie samo od paru edycji i te cut scenki też się nie zmieniają, nawet grafika jest taka sama. Zauważyliście, że na twichu LoL ma tyle samo online oglądających co EA FC 26 ma obserwujących. To się nazywa porażka.
EA_Kalina To jest ostateczna odpowiedź, czy jednak pracujecie nad naprawą tego problemu i podsyłasz to jako tymczasowe rozwiązanie? Pytam, bo w mojej ocenie rozwiązanie polegające na instalowaniu sterowników sprzed roku jest.... no delikatnie mówiąc mało profesjonalne. Rozumiem że teraz jak będę chciał odpalić inny program to mam instalować za każdym razem nowsze sterowniki, potem wracać do starszych żeby odpalić FC26?
Podsyłam temat Znalazłem rozwiązanie w Rivals. Warto sprawdzić wskazówki autora postu oraz pozostałych uczestników dyskusji.
to samo u mnie, input lag pare sekund
u mnie pomogło ustawienie 60hz i zablokowanie fpsów do 30 tragicznie to wygląda lecz przynajmniej da się grać miejmy nadzieje że ea wkońcu naprawi ten problem
To było by zrobić dobrą, a nie mierną grę
To bylo gry nie kupywac
kubaluba12345 Lepiej sprawdź czy faktycznie działa, u mnie w rivals wczoraj było ok a dziś znów potęzny input delay.
Co do rekompensaty to trochę przesadzasz. Rekompensaty to są dla ludzi co kupują np. paczke z niewymienna ikoną a dostają wymienną. Takim trzeba dać rekompensate. Gościom którzy nie mogą w ogóle grać i odbierać nagród to się... wiesz co należy.