Forum Discussion

eRBeLegia's avatar
eRBeLegia
Rising Newcomer
19 days ago
Solved

Rynek transferowy

Po zrobieniu zadań zamiast odblokować rynek transferowy został on zablokowany na 24 godziny. Wyskoczył komunikat że osiągnięto limit transferów chociaż nie przeprowadziłem żadnego transeru 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej eRBeLegia​ oskowskyy​ 

Przesyłam Wam  informację dotyczącą Rynku Transferowego:

Po wykonaniu grup zadań pełny dostęp do rynku transferowego zostanie przyznany osobom grającym na PC w ciągu 48 godzin, a na innych platformach w ciągu 24 godzin.W tym okresie osoby grające będą miały dostęp do wystawiania kart piłkarskich na rynku transferowym, ale do zakończenia okresu nie będą mogły przeszukiwać rynku transferowego ani wykonywać działań typu Licytuj / Kup teraz.Wskazane tutaj szczegóły mogą w przyszłości ulec zmianie na podstawie monitorowania zachowań osób grających. 

Żródło

• Gram w fifę/fc od samego początku fut. Skandaliczne jest to, że po wykonaniu wszystkich potrzebnych zadań (robiłem je kilka dni) i odczekaniu dodatkowych 48 h wciąż mam zablokowany rynek (PS5). Czy tak ma wyglądać frajda z kupionej gry? Sam fakt że tak duża firma nie ma żadnego konsultanta/dostępnej infolinii tylko pokazuje jak traktuje swoich klientów. Czekam na przedstawienia rozwiązania, bo jak na razie produkt nie jest zgodny z opisem - nie działa tryb dla którego kupiłem tę „produkcję”.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 45 minutes ago
887 Posts