Forum Discussion

Rojsti96's avatar
Rojsti96
Newcomer
11 hours ago

Rynek transferowy

Kupiłem grę w grudniu 2025, zrobiłem zadanie z ewolucją ale system mi tego nie wczytał, pisałem do supportu 3 razy z tym problem, zostałem poinformowany że jeśli będę grać regularnie to rynek transferowy się odblokuje automatycznie po czasie. Mija 6 miesięcy codziennego grania i nadal mam zablokowany rynek. To bardzo uciążliwe że nie mogę korzystać z rynku i moim zdaniem gra jest wadliwa co kwalifikuje ją do zwrotu i odzyskania środków. Support nic nie może zdziałać, już po prostu mam dość tego i nie ma szans żebym kupił kolejną część. Jest jakaś szansa żeby odblokować ten rynek transferowy???

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    39 minutes ago

Hej Rojsti96​ 

Podsyłam Ci wskazówki zebrane od innych graczy,  w temacie Ukończ zadania, aby odblokować Rynek Transferowy:

• Nie w „Ewolucjach”, a w „Nagrodach” – częsty błąd to szukanie zadania w zakładce Ewolucje. W rzeczywistości należy wejść w zakładkę Nagrody, wybrać tam odpowiednią kartę do ewolucji i nią rozegrać wymagane mecze (porada od oalexxandr).
    • Ewolucja „Wstępu do nagród” – znajduje się właśnie w zakładce Nagrody i staje się dostępna po rozegraniu 3 meczów Rush (bstxgod).
    • Srebrna karta – to dodatkowy warunek, o którym wspomniał inny gracz (99michal08).

Chciałabym także zaznaczyć:

Nasi doradcy nie mogą nikomu przyznać dostępu do rynku transferowego w grze EAS FC. Nie mogą też nikomu powiedzieć, kiedy uzyska dostęp. 

Źródło

• Witaj Rojsti96​ 

Bardzo dobrze cię rozumiem, ale jeżeli trwa to 6 miesięcy to spróbuj ponownie się skontaktować z EA, tutaj na forum nikt nie ma takiej możliwości by to rozwiązać.