76b652d08c0f0157Newcomer2 days agoUlepszenie architekta Tosta błąd* Chcę zatwierdzić skład wyswietla: "wystąpił problem z serwerami" i wyrzuca z ultimate. Proszę to naprawić bo nie mam jak pozbyć się kart z zapchanego magazynu.
EA_KalinaCommunity Manager1 day agoHej 76b652d08c0f0157 Daj znać, czy ten sam problem pojawia się też w Web App albo Companion?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 hours ago1,238 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 hours ago1,238 Posts
Recent DiscussionsNie mam punktów za wygrany mecz - Sezony Kolejny raz wygrywam mecz i przeciwnik się rozłącza, co skutkuje brakiem punktów¡!!!!! To jest żenujące ostatnio miałem tak 3 razy z rzędu wygrywam 3:0 i boom, bez punktów, dopiero jak przegrałem, to...Problem: EA Sports FC 26 – slow motion / ścinki podczas meczu (PC) Sprzęt: - CPU: Intel i5-13500H - GPU: RTX 3050 4GB Laptop - RAM: 16 GB - Dysk: SSD NVMe - Monitor: zewnętrzny przez HDMI (60 Hz) Objawy: - gra działa normalnie przez chwilę - po...Niezaliczony wygrany mecz w sezony Witam. Rozegrałem 2 mecze z rzędu, które wygrałem i nie zostały one w ogóle zliczone jako odbyte. Dwa razy przeciwnik przegrywał wysoko, więc opuścił mecz. Co zrobić aby uzyskać te 6 pkt ? Działanie gamepada podczas gry Fut champions Witam w fut champions natrafiłem na gry gdzie mój pad przestał działać i pisze ze nie uczestniczę w grze i tak straciłem dwa winy zmiana pada podczas meczu też nie zadziałała. Żądam wyjaśnienia o c...Zadanie sezonowe Człowiek pocisk - nie wchodzą kolejne punkty zadania Dobry wieczór. Jak w tytule nie zaliczane są kolejne punkty w zadaniu ( 25 /35 możliwych) pomimo że warunki są spełnione i podczas meczu widać że kolejny punkt został przyznany to po skończonym meczu...