Pjoter2311Newcomer11 months agoWejdz do akcjiPo wykonaniu zdań nie zaliczyło mi zadania w drodze do zawodostwa "wejdz do akcji"
Recent DiscussionsBrakująca zawartość FC27 Ultimate Wchodząc do Ultimate Team nie otrzymałem zawartości, która miała być w Edycji Ultimate. Na moje konto wpadło jedynie 2000 Pointsów. Żadnych picków, paczek, przepustki na pierwszy sezon... Zero inform...Wyrzucanie z Ultimate Team Już 2 raz w ciągu 1.5 godziny otrzymuje niesprawiedliwą porażkę w rivals grając w trybie współpracy i ponownie tracę swój boost za serie wygranych. Gdy zakończy się mecz następuje ładowanie ekranu po...Błąd uruchomienia FC 26 Witam mam poważny problem z uruchomieniem gry FIFA 26 (EA SPORTS FC 26) na moim koncie EA. Po kliknięciu „Graj” w Steamie pojawia się okno startowe z paskiem ładowania, następnie EA App próbuje uruch...Zawiecha online Tak gra sie z cheaterami . Ps 5 . Oni graja bez problemu u mnie obraz trybun. Opoznienia na padzie . Brak reakcji Brak nagrody z fc hub, sezon 10 fc Brak nagrody z fc hub, sezon 10 fc, poziom 20 premium, nie mogę odebrać nagrody. Paczka 1x ewolucja oraz 3500 ps. Jak klikam odbierz mieli coś niby są dwa komunikaty nas zielono o odbiorze po czym w...