Open Side Menu
Skip to contentEA Forums
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

Pjoter2311's avatar
Pjoter2311
Newcomer
11 months ago

Wejdz do akcji

Po wykonaniu zdań nie zaliczyło mi zadania w drodze do zawodostwa "wejdz do akcji"

problem z progresem
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• B_Francisco31's avatar

Brakująca zawartość FC27 Ultimate

Wchodząc do Ultimate Team nie otrzymałem zawartości, która miała być w Edycji Ultimate. Na moje konto wpadło jedynie 2000 Pointsów. Żadnych picków, paczek, przepustki na pierwszy sezon... Zero inform...
    B_Francisco31
    3 minutes ago
  • Ogorek_7's avatar

Wyrzucanie z Ultimate Team

Już 2 raz w ciągu 1.5 godziny otrzymuje niesprawiedliwą porażkę w rivals grając w trybie współpracy i ponownie tracę swój boost za serie wygranych. Gdy zakończy się mecz następuje ładowanie ekranu po...
    Ogorek_7
    9 hours ago
  • koza68lol's avatar

Błąd uruchomienia FC 26

Witam mam poważny problem z uruchomieniem gry FIFA 26 (EA SPORTS FC 26) na moim koncie EA. Po kliknięciu „Graj” w Steamie pojawia się okno startowe z paskiem ładowania, następnie EA App próbuje uruch...
    koza68lol
    2 days ago
  • Hagitdm's avatar

Zawiecha online

Tak gra sie z cheaterami . Ps 5 . Oni graja bez problemu u mnie obraz trybun. Opoznienia na padzie . Brak reakcji
    Hagitdm
    10 days ago
  • fortamaciej's avatar

Brak nagrody z fc hub, sezon 10 fc

Brak nagrody z fc hub, sezon 10 fc, poziom 20 premium, nie mogę odebrać nagrody. Paczka 1x ewolucja oraz 3500 ps. Jak klikam odbierz mieli coś niby są dwa komunikaty nas zielono o odbiorze po czym w...
    fortamaciej
    15 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago