Forum Discussion

Letsmarch's avatar
Letsmarch
Seasoned Newcomer
21 days ago

Zacinanie i błąd całej gry. Jestem zmęczony

Dzień dobry, chciałbym zaznaczyć na wstępie że jestem bardzo cierpliwym człowiekiem, ale to już któryś miesiąc problemów z tą grą, za którą zapłaciłem 300 zł, a nie powinna wyjść nawet z beta testów. Pomijając mnóstwo codziennych bugów, ten jest najbardziej irytujący, przez co straciłem mnóstwo punktów w mistrzostwach, drafcie, rivalsach a i nawet w squad battles nie da się grać. 
Od dwóch dni co każda jedną grę, cała gra zacina się tak i klatkuje ze muszę ją wyłączać od nowa. I tak w kółko. Do wczoraj działo się tak co 4/5 grę (xD) lub tylko w menu. Mianowicie, bo włączeniu meczu, w jego trakcie lub analogicznie bo zagraniu meczu w menu, gra tak klatkuje że nie da się nic zrobić, jedyne co to mogę wyłączyć i włączyć przez co tracę punkty i nerwy. Próbowałem już dosłownie wszystkiego i zapewniam że wina nie leży po mojej stronie.

ilez mozna 

najgorsze jest to ze bardzo lubię grać w fifkę a jest to taki gniot ze to jest dramat 

pozdrawiam 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago
840 Posts