Genius_P89Seasoned Newcomer28 days agoZadania Al Owairan Dzień dobry, zrobiłem wszystkie zadania AL Owairana i oprócz żetonów nie dostałem nagród w tym Tima Cahilla aby ukończyć grupe zadań, czy dostanę jeszcze tych zawodników?!
Recent DiscussionsBrak możliwości odbioru nagród Premium z karnetu. Dzień dobry. Na każdym kroku EA rzuca człowiekowi kłody pod nogi. „Gra” ma tyle błędów że się chce rzygać. Nie można spokojnie usiąść w fotelu i zagrać meczu bo w każdej chwili może spotkać nas nies...Nie otrzymalem karty Maradony mimo wykonania zadan Wykonalem wszystkie zadani o Maradone i nie otrzymalem karty Zaliczylo mi Ameryke Polnocna a reszte zadan juz nie mimo ze wszystkie zdania ukonczylem Niedziałająca ewolucja Nevesa Włączyłem ewolucje Nevesa,następnie przechodzę do składu a tam ewolucji brak przechodzę do zakładki ewolucje chce zrobić nową ewolucje Nevesa a tam pisze że ewolucja jest w trakcie Nie mogę wejść do zarządzania składem podczas meczu FUT Champions. grając w fut champions 2 tydzień z rzędu nie mogę wejść do zarządzaj kladem w meczu ta gra to jedno wielkie **bleep** ani to forum nic nie zmienia nie dajecie nawet wymagań jakie muszą być żebyście c...Black Screen po włączeniu meczu Witam, mam od jakiegoś tygodnia, gdy opalam zagraj mecz to nic się nie dzieje jest tylko black sreen.