VentaQNew Rookie2 months agoZadanie niezaliczone Tor Przeszkód Ultimate 3 Cześć, Po wygraniu 3 meczy w Torze przeszkód nie została przyznana mi nagroda w postaci paczki 10x83+ i Herbu rywalizacji Ultimate Scream. Zadanie Idealna runda 0/1 Wygraj wszystkie mecze w ru...Show MoreNagrywanie ekranu 2025-10-28 012004.mp448.1 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago891 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago891 Posts
Recent DiscussionsBardzo duże opóźnienie reakcji w trybach online W EA FC 26 we wszystkich trybach online FUT Sezony itp występuje bardzo duże opóźnienie sterowania 5 do 10 sekund Tryby offline oraz Rush działają normalnie Próbowałem już Różnych komputerów Podłą...Błąd graficzny lub oszustwo rywala Wchodzę do finału turnieju a tu nic nie widać ea sports jak zagrać mecz gry całe boisko jest zaślepione przez światło grywalność ta edycja jest pokurwiona. we wcześniejszej walczyłem o wejście do 2 ligi w rivals, a w tej jebanje edycji nie mogę z 7 wyjść!!! osłanianie piłki nie działa na xbox. gram z różnymi platformami, ludzi...problem with evolution i can't use my evolution because it says it has expired but there are still 5 days left to use it złota karta zamiast Winter Wildcards otorzyłem paczkę a w niej zamiast karty Winter Wildcards złota