AirekishhhNewcomer1 month agoZARZĄDZANIE ZESPOŁEMczy wy potraficie naprawić jeden błąd który trwa od premiery gry że w co drugim meczu nie da się wejść w zarządzanie zespołem i zrobić zmian
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 41 minutes ago1,026 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 41 minutes ago1,026 Posts
Recent DiscussionsNiesprawiedliwy ban Ostatnio wróciłem do handlu w FC26. Miałem na rynku transferowym około 15/20 kart IF Tijjani Reijnders 87 kupionego gdy kosztował około 150/200 tysięcy. W celu odblokowania środków postanowiłem sprz...spadki fps ponizej 5 witam mam problem z grą ea fc 26. W kazdym trybie gry na ustawieniach niskich dla sprawdzenia są spadki fps do 5 lub mniej. W pierwszej połowie meczu spadki są tylko przy stałych fragmentach gry lecz...Wyrzuca z gry Gdy rozpoczyna się mecz nie mogę obejrzeć pełnego wprowadzenia bo gdy tylko w filmiku wychodzą na murawę to mnie wyrzuca z gry. Błąd na rynku transferowym Cześć, Mam problem z kartą (Müller 89), którą wylicytowałem dzisiaj rano, dosłownie chwilę przed rozpoczęciem przerwy technicznej serwerów. Sytuacja wygląda tak: Aukcję wygrałem, monety (285k) zost...ROZWIĄZANIE PROBLEMU ZE SPADKAMI FPS Znalazłem rozwiązanie na innym forum i u mnie działa, więc może komuś się przyda. Jeżeli macie problem ze spadkami FPS na początku meczu lub w przerywniku po pierwszej połowie musicie zrobić tak. ...