Forum Discussion

SefRob9's avatar
SefRob9
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Znikajace karty ze składu

Moje karty wymienne z podstawowego składu znikły wartość ich to około 110k nie spzredawalem ich ani nic, kupowałem je na companionie i wchodzę do gry i kart nie ma i resetowałem gre i konsole kilka razy ale bez skutku kart i monet nie mam 

Karty których znikły to:

Camavinga(kupiony za 28k)

Chiesa(kupiony za 12k)

Ania(kupiony za 5k)

Doku( 9k)       hincapie(26k)  frimpong(30k)

• Rozumiem SefRob9​ 

Jeśli masz zatem 100% pewność, że karty nie zostały przepalone w SBC - skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat. 

Bez ingerencji Twojej lub kogokolwiek innego, karty nie mogą zniknąć z Twojego składu. 

Dla bezpieczeństwa zmień hasło do swojego konta EA, oraz wyloguj się ze wszystkich urządzeń. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? 

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej SefRob9​ 

Czy w ostatnim czasie wykonywałeś jakieś wyzwania budowania składów? 

Istnieje możliwość, że zostały one przez Ciebie przez przypadek wykorzystane. 

• SefRob9's avatar
    SefRob9
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Wykonywałem ale jestem pewien że ich nie przepaliłem a gdybym to zrobił to byłyby te karty w składzie jako zawodnicy koncepcyjni a one poprostu znikły za 1 razem gdy mi zniknęły na moim koncie pojawiło się 10k monet  choć wartos tych kart była znacznie większa a za 2 razem gdy kupowałem   karty po tym nie robiłem SBC dałem je do składu i wyłączyłem ją i włączyłem ja dopiero w domu 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 months ago

Rozumiem SefRob9​ 

Jeśli masz zatem 100% pewność, że karty nie zostały przepalone w SBC - skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat. 

Bez ingerencji Twojej lub kogokolwiek innego, karty nie mogą zniknąć z Twojego składu. 

Dla bezpieczeństwa zmień hasło do swojego konta EA, oraz wyloguj się ze wszystkich urządzeń. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? 

• SefRob9's avatar
    SefRob9
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

A co zrobić jak nie mam opcji ,,skontaktuj się z doradcą"

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Wykonując instrukcję, krok po kroku, powinna być dostępna opcja kontaktu poprzez czat. Sprawdź je także w nowym oknie incognito.

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.774 PostsLatest Activity: 16 hours ago