071e4012d33e4137Newcomer6 hours agoZwrot gry FC 26, nie działaZakupiłem grę FC 26 i nie działa z powodu za mocnego wymagania. Czy mogę uzyskać zwrot?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 36 minutes ago885 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 36 minutes ago885 Posts
Recent DiscussionsMy Thunderstruck card lost PS+ for other one I gave my Diomande card an intercept+ PS and now it turned into Aerial Fortess+. Why??? It is definitely an unexpected issue. Screenshot from before and now in attachments. Bardzo duże opóźnienie reakcji w trybach online W EA FC 26 we wszystkich trybach online FUT Sezony itp występuje bardzo duże opóźnienie sterowania 5 do 10 sekund Tryby offline oraz Rush działają normalnie Próbowałem już Różnych komputerów Podłą...Kolor Witam mam pytanie posiadam xbox seria x jak zmienić kolor trójka nad zawodnikiem .Chciałbym używać niebieskiego a nie ma opcji zmiany jest cały czas czerwony czy to da sie gdzieś pozmieniać. paczki pisze poniewaz chcialem zglosic blad czemu jest tak ze wszyscy trafiaja jakies dobre karty wartye jakies pieniadze a ja jedynie co trafiam to jest nic nie grywalnego a taki błachu trafia cały czas na...Problem Techniczny Witam serdecznie ogólnie mam problem z grą i a sport FC 26 od około tygodnia staram się z naprawą tego mam grę zainstalowaną na steam, gdy uruchamiam grę gra włącza się normalnie aż do momentu gdy w ...