071e4012d33e4137Newcomer2 days agoZwrot gry FC 26, nie działaZakupiłem grę FC 26 i nie działa z powodu za mocnego wymagania. Czy mogę uzyskać zwrot?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago885 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago885 Posts
Recent Discussionsgra mi się wyłącza się na ekranie wczytywania Podczas gdy chcę wejść do fc26 przez EA app to gdy gra jest na etapie ekranu wczytywania i gdy jest sprawdzanie aktualizacji i javelin anty cheat to sie fc26 wyłącza i włacza się EA app i kraszuje mi...Division rivals Wygrałem mecz w division rivals miałem w tym meczu boost o 2 miejsca w górę mecz się zakończył i zaliczyło mi porażkę przy wyniku 12:2 dla mnie Zawieszanie sie gry Historia jest taka ze po premierze gra dzialala bez problemu ale jakis czas temu mniej wiecej miesiac temu zaczely sie problemy po zagraniu kilku meczy w ktorych nie bylo lagow gra zaczela sie zacina...fc Wygrałem mecz w fc a zaliczyło mi przegraną mam klipa zrobionego z tego. Problemy z grafiką PS 5 Po strzelonych bramkach na pasach nie widnieją nazwiska piłkarzy którzy strzelili bramki tylko po obu stronach " Mbappe 12". Sędziowie mają jakieś dziwne plamy na głowie i na koszulkach. Na ławce rez...