Forum Discussion

valde85's avatar
valde85
Rising Newcomer
9 days ago

Zwrot wygranej fut champions

Ostatni mecz fut champions, mecz o 9 winow, gracz [CM edit] odkłada pada przycstsnie 4 - 0 dla mnie , w drugiej połowie oczywiście rozłączenie z serwerami ea i naliczona porażka, proszę o zwrot 9 wygranej, albo koleś cheatowal albo to wasze serwery nie ogarnęły, cały dzień żadnych problemów z połączeniem, zero lagow,  mecz o godzinie 17:40

3 Replies

• miałem przed chwilą ten sam problem, ale w turnieju tor przeszkód. Przeciwnik odkłada pada, nie rusza się zawodnikiem. Ja normalnie sterowałem swoim obrońcą z piłką, rozłącza mnie, walkower dla przeciwnika i  pokazuje, że to ja byłem nieaktywny. Był to ostatni mecz w rundzie, dwa poprzednie wygrałem. Gratuluje za super anticheat i oddajcie mi to zwycięstwo.

• valde85's avatar
    valde85
    Rising Newcomer
    7 days ago

Czyli macie to gdzieś że pełno cheaterow na PC, w ogóle nie pomagacie, zabrała mi wasza gra wina, widać właśnie jak zgłoszenia pomagają,  niech ludzie znają nicki ludzi którzy oszukują w waszej grze, żądam rekompensaty bonjezelibto kiecon to wasze serwery mnie rozłączyły 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej valde85​ 

Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od publicznego oskarżania graczy o oszukiwanie, ponieważ jest to sprzeczne z naszą polityką "Naming and Shaming" na EA Forums. Jeśli masz wrażenie, że zdarzyło się coś nietypowego i chciałbyś to zgłosić, zawsze możesz skorzystać z oficjalnych sposobów raportowania dostępnych w EA. Dzięki temu odpowiednie zespoły będą mogły to sprawdzić. 

1. Otwórz listę znajomych w EA app. 
    2. Wybierz opcję Dodaj znajomego. 
    3. Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić. 
    4. Wybierz jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika. 
    5. Wybierz menu z trzema pionowymi kreskami (ᐧᐧᐧ) obok nazwy profilu. 
    6. Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie. 
    7. Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza. 
    8. Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu. 
    9. Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy. 
    10. Wybierz opcję Wyślij. 

• Dodatkowo chcę poinformować, że zmiana wyniku meczu lub innych statystyk jest niemożliwa.

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.747 PostsLatest Activity: 15 minutes ago