Żałosne EA
W grze EA FC 26 w klubach (wirtualne kluby), z braćmi mieliśmy drużynę która nazywała się ,,BDK ZAGÓRZE", przez to że wasza gra jest **bleep** ze znajomym mielismy ,,delay" przez co przestalismy grac w tą gównianą za 400 zl gre. Sprawdziłem w zeszlym miesiacy czy sie problem naprawil..... nie naprawil sie bylo jeszcze gorzej, dzisiaj z ciekawosci zainstalowalem ponownie w celu sprawdzenia czy dalej jest taka **bleep** sytucaja z ta przpłaconą grą. Ku mojemu zdziwieniu naprawilo sie, wiec włączyłem kluby w ktorym z przyjaciółmi mielismy naszą drużyne która miała nabity już duzy poziom , jakież mnie ogarnęło zdziwienie że naszego klubu nie ma i został usunięty. Proszę mi powiedzieć jedno, dlaczego czlowiek kupuje **bleep** przepłaconą gre za 400 zl zeby pograc 2 miesiace bo pozniej sie zjebie, i jak sie naprawi gra to sie okazuje ze usuneli mu klub. Macie przywrocic klub ,,BDK ZAGORZE" i wszystkie postacie AI które tam były ,wygląd i nazwy AI, oraz macie dac zadośćuczynienie w postaci punktow