Próbowałem kontaktować się z działem pomocy ea w sprawie odblokowania mi rynku transferowego ale jedynie kończyło się na odsyłanie tej samej wygenerowanej wiadomości.Na obecną chwilę nawet nie wyślę już jakiej kolwiek wiadomości by się odwołać bo już niemam takiej opcji.Hakerów jest masa ale bardziej boli mnie blokada tego rynku trasferowego.Od 2023 kożystam z gry i zawsze było to robione uczciwie.Nazbierałem sporo monet na nowy ewent handlem i sprzedażą bo kolekcjonuje karty i lubię nowymi grać a stare wymienne sprzedać lub niewymienne zrobić pod sbc.Jednorazowo któregoś dnia kupiłem złotych kart pod robienie sbc kart live z jakiejś ligi.Karty byly kupowane na aplikacji mobilnej.Nue patrzyłem na ceny bo i tak bym je przepalił na sbc.Po paru minutach wyskoczył mi ban na rynek transferowy.Próba z kims dodatkowo kontaktowania z ea to jak gra w pin pong.Ja się tym nie zajmuję, nie zawracaj mi głowy.Od miesięcy kupowałem karty i sprzedawałem by mieć na nowe z rynku transferowego bo z paczek płatnych lecą jedynie duplikaty a nie te co się chce mieć Ja uważam że za tyle lat grania i wydawania prywatnych pieniędzy na fifa points należy mi się jakiś szacunek i odblokowanie rynku.Ostrzeżeniem to nie powinna być od razu blokada na rynek transferowy do końca gry.Blokujac to ogranicza mi się masę rzeczy nawet na XP, gdzie mam już wykupione karnety premium do końca gry.Sbc te które chciałbym zrobić też już nie zrobię bo po takim potraktowaniu to nie zachęca do kupowania kolejnych edycji.Dziwi mnie żałosność ea że nie biorą się za dupę pseudo youtuberom którzy właśnie sami reklamują dziwne źródła gdzie można nazywać monety.Najlepiej zbanować jakiegoś pionka bo dziwny algorytm wykrył niewiadomo co.Ja nic więcej nie chcem was prosić ale o odblokowanie mi rynku transferowego.A ile razy była próba włamu na moje konto niewiem.Ostatnio pokazało oficjalnie Opole w którym przejazdem nigdy w życiu nie byłem