Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Dyskusja ogólna

Forum Discussion

darekpiaty's avatar
darekpiaty
New Rookie
6 months ago

Biegnij

Tak Gra polega na kupnie szybkiego zawodnika cofnięciu większości zespołu do tyłu i tylko gra z kątry. 

dyskusje
e-sport
pc
rivals
ultimate team
xbox
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• kizvk's avatar

Delay od ponad 4 miesięcy...

Kupiłem grę tą pierwszy raz i już strasznie żałuję...Od ponad 4 miesięcy zmagam się z problemem losowych dropów fps oraz dealyem sięgającym nieraz nawet 4 sekund, nie ms tylko SEKUND.Próbowałem już d...
    kizvk
    9 hours ago
  • Extleon's avatar

oszustów znowu widać

już drugi raz gość rozłącza przegrywany mecz i gra nie zalicza punktów co za d..a
    Extleon
    1 day ago
  • FUTPride's avatar

rzekomy handel monetami i ban czyli bujda EAsports

w ostatnim czasie Easports zablokowało dostęp do rynku transferowego za rzekomy handel monetami, problem polega na tym żę nigdy w życiu nie kupiłem monet. Konto zostało mi zbanowane bezpodstawnie a k...
    FUTPride
    1 day ago
  • Zuycie00's avatar

Ea nie manipuluje?

Hahaha, robicie to na każdym kroku. Widzę jak gram i jak ktoś gra. Nagle glupieję i nic nic nie potrafię,a inny staje się pro. Tak to nie wygląda w piłce. Żal mi was,bo jesteście żałośni
    Zuycie00
    2 days ago
  • Rqemus's avatar

Pytanie do graczy konsolowych

rozmawiałem dzis z kolega ktory ma xbox series jakies tam, i powiedzial mi, żeby grac ultimate team nie potrzeba miec kupionego xbox game passa, a w internecie czytalem ze trzeba. bede kupowal konsol...
    Rqemus
    2 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago