Forum Discussion

pilch1888's avatar
pilch1888
Seasoned Newcomer
1 month ago
Solved

Blokada rynku transferowego

Ostatnio chcialem zlozyc odwolanie do decyzji o nalozenie blokady rynku transferowego na moje konto, do ktorego nadal nie mam dostepu lecz wchodzac w historie kar ea nie mam takiej opcji poniewaz nie mam nic w histori kar, czy ktos wie czy kara z konta znika po jakims czasie z strony internetowej (byla to moja pierwsza kara ogolnie) i czy moge jeszcze jakos zlozyc odwolanie? Dziekuje za poswiecenie czasu na przeczytanie moich wypocin Pozdrawiam.

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej pilch1888​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Upewnij się, proszę, po pierwsze, że logujesz się na stronie help.ea.com właściwym kontem EA. Jeśli masz 100% pewność, że to właściwe konto, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat. 

Poprzez forum nie mamy niestety możliwości rozwiązaywania spraw dotyczących kont EA (w tym ograniczeń)

Jak skontaktować się z doradcą EA?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Hej pilch1888​ 

Warto jeszcze doprecyzować jedną rzecz. Czy wcześniej miałeś już odblokowany dostęp do rynku transferowego i nagle został zablokowany, czy w ogóle nie zdążył się jeszcze odblokować?

Jeśli Rynek Transferowy nie został odblokowany polecam Ci poniższe informacje:

Jeśli doszło do blokady (ban) Rynku Transferowego, upewnij się, że z właściwego konta używasz tego formularza internetowego Jeśli nie widzisz naruszenia, od którego chcesz się odwołać, w narzędziu Historii kar:

1. Otwórz formularz internetowy. 
    2. Zamieść jak najwięcej szczegółów w formularzu.
    3. Wybierz opcję Wyślij.
    4. Następnie wybierz Napisz do nas.
  • Kiddy_joee's avatar
    Kiddy_joee
    Seasoned Novice
    1 month ago

Mi nałożyli blokadę pod koniec marca, dwa razy się odwoływałem bez skutku, wydaje mi się że nie czytają tego w ogóle. Po za tym nie chcą (nie potrafią) nawet napisać jaki transfer był powodem blokady. Ja również nigdy wcześniej nie dostałem żadnego bana a gram od edycji fifa 20. jeśli masz bana to musi być w historii kar.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Kiddy_joee​ Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta, aby potwierdzić co dokładnie się stało? Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia.

Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

• Kiddy_joee's avatar
    Kiddy_joee
    Seasoned Novice
    1 month ago

Tak jak pisałem wcześniej, odwoływałem się dwa razy i zawsze otrzymywałem w odpowiedzi jakieś dyrdymały zapewne pisane przez chat bota o rzekomą "dystrybucję monet" (słynne już lakoniczne powiedzenie EA którego nikt nie potrafi objaśnić i pod które można wszystko podciągnąć).

Nie mam już siły i chęci by kopać się z koniem... lecz nie rozumiem jak można nie napisać człowiekowi, który angażuje i poświęca swój czas gdzie popełnił błąd, które transakcja czy transakcje były nieuczciwe.... jest to lekcja by w następnych edycjach nie brać udziału lub tylko w małym stopniu.  Ludzie w ea wolą zajmować się banowaniem graczy niż realną poprawą błędów w geamplayu, panelu gry czy eliminacją cheaterów z pc.