filipekk8228Newcomer8 hours agoDziwneMam uzywane ps4 i fc26 na którym nie mage grac ut bo "wyczerpano limit kont a to moje pierwsze
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago389 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago389 Posts
Recent DiscussionsPunkty / Monety SP. Jak je wykorzystać? Witam wszystkich serdecznie. Ja nie gram jakoś "zawodowo"... Po prostu pykam sobie w Squad z przeciwnikami Si. Mam pewną zagwostkę. Otóż chodzi o punkty (monety?) SP i ich ewentualne wykorzystanie. ...Draft Good morning, when I was playing EA FC 26, I bought a draft token for 15,000 coins and when the draft match was about to end, it was in the 92nd minute and the servers stopped working. It showed me o...naprawcie menu menu naprawcie bo nie da sie grac z tym menu, wszystko zacina nie ważne jakie ustawiam grafikę. Problem z karierą piłkarską Witam, mam problem z fc26 kariera piłkarska Gra mi się zacieła ponieważ kiedy kończę sezon przenosi mnie do email gdzie mam napisane "dostaliśmy informację że chcesz po następnym sezonie zakończyć ...No nic Trzeba przeboleć stratę kasy i w przyszłości być mądrym przed szkodą. Jak ktoś fajnie napisał, gdy przeciwnik jest szybszy nawet,gdy stoi... Każde możliwe dno przy tej firmie jest niebem.