gamingrat99Rising Newcomer2 months agoFc pointsCzy jeśli kupię fc points przeznaczone na ea fc 25 to mogę je wymienić w ea fc 26IMG_20251229_131448.jpg2.7 MB
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago496 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago496 Posts
Recent DiscussionsGra na własnym stadionie? Jak działa algorytm wyboru hosta spotkania, skoro ja przy 4ms pingu, 20 razy z rzędu gram na wyjazdowym stadionie, a moi gracze mają w związku z tym poprzywiązywane cegłówki do nóg? Jak to działa? Ktoś mi chce wmówić że nie znam kierunków? Według EA ludzie to pajace którzy patrzą w lewo a ruszają podają i strzelają prosto? Chcielibyście by każdy uwierzył że jest takim dzbanem który zwalnia zam...Klasę doceniam! Często zazdroszczę pozytywnie, gdy widzę jak niektórzy grają. Ale kompletnie nikt przed meczem nie zna moich ustawień. Dlatego kiedy zaczyna grę i każdy jego zawodnik jest dwa metry od mojego i gra s...Tryb współpracy nie zalicza zadań w Lidze Południowoamerykańskiej Wraz z moim przyjacielem rozgrywałem Ligę Południowoamerykańską w trybie współpracy i graliśmy jego składem i ku mojemu zdziwieniu, pomimo strzelania bramek Brazylijczykami, Argentyńczykami czy asyst...Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...