gamingrat99Rising Newcomer16 hours agoFc pointsCzy jeśli kupię fc points przeznaczone na ea fc 25 to mogę je wymienić w ea fc 26IMG_20251229_131448.jpg2.7 MB
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago378 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago378 Posts
Recent DiscussionsOstrzeżenie o rozłączeniu . Czy możecie w końcu wywalić ten komunikat . Naprawicie najpierw serwery . Co dziennie w wieczornych porach wyżuca z meczu chodź mój Internet zasowa bez zastrzeżeń . Problem z ultimate team Od rana mam problem z ultimate team. Po wejściu wyskakuje komunikat, ze w tym momencie połączenie z tym trybem jest niemożliwe. Wraca mnie do głównego menu. Co zrobić? Kariera zawodnika Cześć, chciałbym się dowiedzieć, ile maksymalnie sezonów można grać w trybie kariery zawodnika w FC 26 na PS5? Czy jest jakiś oficjalny limit sezonów, po którym gra kończy karierę? Gra w 3 osoby w EA FC 26 Mam takie pytanie. Chciałbym zgrać ze znajomymi w EA FC 26 w trzy osoby. Dwie osoby byłyby na tej samej konsoli i jedna połączona online. Czy zna ktoś jakiś tryb gry i rozwiązanie, żeby zagrać w taki...Opóźnienie Kupiłem ostatnio fc na PC połączam pada przez bluetooth i w karierze czy szybkim meczu wszystko idealnie chodzi ale potem gram rivalsy i wszytsko się psuje mimo tego że gram na najniższych ustawienia...