Forum Discussion

4 Replies

• kiki_04_PL's avatar
    kiki_04_PL
    Newcomer
    13 hours ago

W sensie kurna ja już sam niewiem od czego to zależy i sobie czytam tu, bo u mnie zaczęło od któregoś patcha chodzic jak **bleep**, no i tak sobie czytam i czytam, z ciekawosci zrobilem tez dxdiaga, ale nie poj$$ało mnie na tyle, żeby wysyłać im to, bo nie będe na forum wstawiał moich informacji o systemie, ale zacznijmy od tego, że mam 0 błędów od czegokolwiek, tam jakieś gówna, że cyberpunk się źle odpalił czy tam jakaś inna gierka, ALEEE jak fc ma błąd, że nie potrafi prawidłowo alokować pamięci ram i cpu to jak to ma działać jak oni nie potrafią nawet tak podstawowych rzeczy zoptymalizować, no proszę. 

• cinu161's avatar
    cinu161
    New Rookie
    10 days ago

W tą grę w zasadzie nie da się grać. Dziwię się, że jeszcze nie ma jakiegoś pozwu zbiorowego

• Od jakiegoś tygodnia też mam problemy z opoznieniem czasem występują po 10 minutach meczu a czasem po 30 minutach meczu.

• Ten problem występuje od premiery gry, a EA ma na to **bleep**. Co chwile ktoś o tym pisze, że ta gra nie działa, a oni wypuszczają patcha, który "zmienia zachowanie obrony". NAPRAWCIE PODSTAWOWE BŁĘDY! Na PC od premiery nie da się grać! Chciałem teraz zagrać do w drugiej połowie meczu miałem 4 sekundy opóźnienia reakcji na pada. To jest totalna kpina z graczy

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.279 PostsLatest Activity: 7 hours ago