Forum Discussion

KongoMamute's avatar
KongoMamute
Rising Traveler
2 months ago

Manipulacji dropem

czym wy się różnicie od  lewego kasynka w którym stoją ustawione automaty do gier ,ile razy bym nie zrobił 82 x10 to lecą same karty 83 i 82 ,przy tym nakładzie kart  specjalnych to aż niemożliwe  jedna wielka ustawka ,przy sześciu próbach nie zobaczyłem nawet karty ocenionej na 85 a to jest 60 kart 82+ , Gamecheck powinien się wami zająć   idealnie pasujecie do wytycznych 🌐 Zmanipulowane oprogramowanie do gier 

• Automaty z zaniżonymi lub nieuczciwymi wypłatami.

3 Replies

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    Seasoned Veteran
    2 months ago

Im mniej grasz, tym lepsze nagrody dostaniesz na zachętę. Ostatnio za squad battles  gdzie rozegrałem dosłownie 5 meczy trafiłem wymiennego Henry 86.. Z tych paczek co piszesz też nic nie trafiłem, a robiłem ich sporo

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Vanguard
    2 months ago

EA się tego wypiera, nawet usuwa lub blokuję możliwość komentarzy, kiedy o tym ktoś wspomina. Ale taka jest prawda, od samego początku powstania sklepu z paczkami. Ytuberzy i streamerzy mają większy traf, jeśli nie grasz długo też pierwsze parę paczek zwiększa twoją szanse lub masz nowe konto nigdy nie używane. A największy traf masz tylko wtedy kiedy doładowujesz fifa pointsy. Na przestrzeni lat ludzie to udowadniali. 

• Trojkolorowi's avatar
    Trojkolorowi
    Seasoned Rookie
    2 months ago

Przecież ytuberzy,to tacy sami naciągacze,jak stojący obok grających w kubki,trzy karty itp. Ktoś widział, żeby trafiali zle karty? 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago
479 Posts